Huddinge upplevelser

Välkomna till Nostalgistallet

Nostalgilstallet

När du har ledigt från jobbet och söker upplevelser i form av shopping är du välkommen till Nostalgistallet. Vi vänder oss till dig i Huddinge med omnejd. Är du intresserad av inredning och design från svunna tider? I så fall kommer du gilla Nostalgistallet. Här finner du möbler och kuriosa framförallt ifrån 50-, 60- och 70- talet. Brinner du för second hand kommer du gilla att handla av oss!

Vi har ingen fast butik utan vi besöker mässor runt om i landet. Man kan även handla genom vår webbshopp. Våra priser är rimliga och vi är dessutom medlemmar i FAK, förenade antik- och konsthandlare, vilket borgar för en god kvalitet på sortimentet samt köptrygghet. Vi är även intresserade av att köpa föremål. Kanske har du någon pryl som inte betyder något för dig? Någon annan kan finna ett värde i det du vill sälja.

Ferievåning i Dalarna

Vill du tillbringa några dagar av din semester i vår ferievåning i Dalarna? Inom kort kommer detta vara möjligt. Allting i lägenheten är original från 50- till 70- talet, alltså inget nytillverkat i äldre stil. Lägenheten är under uppbyggnad i ett gammalt stall som byggs om.

Unika produkter

Nostalgistallet är perfekt för alla som är ute efter unika produkter till rimliga priser. Gamla saker får nytt liv hos nya ägare. Har du någonting ifrån 50- 60- eller 70- talet som du vill sälja, så kan någon annan få glädja sig åt det som du vill bli av med. Varmt välkommen att kontakta oss!

Tillgänglighet

För att nå ut till så många som möjligt så åker vi runt på mässor. Skulle du vara intresserad av att vi besöker staden där du bor så kan du alltid framföra detta till oss, så ska vi se vad vi kan göra. Vårt företag vänder sig till alla i hela Sverige i och med att vår webbshop är tillgänglig för alla.

Vill ni veta mer?