Dalarnas län nostalgi

Välkommen till Nostalgiladan – för dig i Dalarnas län som är intresserad av nostalgi

Våga inreda personligt

De flesta hem ser ungefär likadana ut med modern inredning som visserligen inte är ful, men som heller inte sticker ut. Är du intresserad av inredning och design från svunna tider ur historien? I så fall är Nostalgiladan rätt företag för dig som befinner dig i Dalarnas län med ett intresse för nostalgi. Här finner du en uppsjö av möbler och kuriosa såsom prydnadsföremål och dylikt, framförallt ifrån 50- 60- och 70- talet.

Vi har ingen fast butik utan vi besöker mässor runt om i landet. Man kan även handla genom vår webbshopp. Våra priser är rimliga och vi är dessutom medlemmar i FAK, förenade antik- och konsthandlare, vilket borgar för en god kvalitet på sortimentet samt köptrygghet. Vi är även intresserade av att köpa föremål. Om du känner att vårt företag låter spännande och intressant kan du få veta mer om oss genom att klicka här.

Ferievåning i Dalarna

Vill du tillbringa några dagar av din semester i vår ferievåning i Dalarna? Inom kort kommer detta vara möjligt. Allting i lägenheten är original från 50- till 70- talet, alltså inget nytillverkat i äldre stil. Lägenheten är under uppbyggnad i ett gammalt stall som byggs om.

Unika produkter

Nostalgiladan är perfekt för alla som är ute efter unika produkter till rimliga priser. Gamla saker får nytt liv hos nya ägare. Har du någonting ifrån 50- 60- eller 70- talet som du vill sälja, så kan någon annan få glädja sig åt det som du vill bli av med. Varmt välkommen att kontakta oss!

Tillgänglighet

För att nå ut till så många som möjligt så åker vi runt på mässor. Skulle du vara intresserad av att vi besöker staden där du bor så kan du alltid framföra detta till oss, så ska vi se vad vi kan göra. Vårt företag vänder sig till alla i hela Sverige i och med att vår webbshop är tillgänglig för alla.

Vill ni veta mer?